Reacties

Reacties workschops en feesten

Miem 10 2018

Mariska, de Heer, Event Entertainment Coördinator dekker Zoetemeer
Hi Willem, dankjewel! Wij vonden jouw aanwezigheid erg geslaagd!

Nanette Haze: Niet alleen ter lering en vermaak van de persoon in kwestie:'goh, zeer verrassend zo'n horoscoop', 'dat ie juist dat over me weet te vertellen','da's toch wel frappant/treffend/spannend....of flauwekul' (niet alle dokters laten zich verleiden door deze zweverige wetenschap!). Collega's waren steeds zeer benieuwd naar hetgeen binnenskamers werd besproken en zo ontstond er een gezellige, opgewonden sfeer, waarin in openheid de nieuwe inzichten met elkaar werden besproken. Vol goede moed sluiten we oude jaar af en verwelkomen we het nieuwe jaar, de sterren staan ons vast gunstig gezind, toch?

Alysis Zorggroep

Patrice Ruhl: Al gauw stond er een hele rij bij Willem zijn tafeltje en zaten de mensen met rode oren te luisteren naar wat hij hun vertelde. Ook werd er door mensen snel nog ff naar moeders gebeld met de vraag; Mam, Hoe laat ben ik geboren. Je geboortetijd en plaats zijn voor een astroloog essentieel om te weten. Tijdens het eten ging Willem door met het vertellen van je astrologische kenmerken. Waar ligt je valkuil, hoe reageer je op veranderingen en waarom reageer je op die manier. Je komt een heleboel van jezelf te weten. Sommige dingen weet je al van jezelf, maar hij vertelt je ook iets wat je nog niet weet. De avond is mede dankzij Willem goed en gezellig verlopen, mensen hadden veel stof tot praten wat de avond ten goede kwam.

 Stichting Kinder Opvang Weesp

Bovag: "De reacties van collega's waren zeer positief en men was verrast over de snelheid waarmee rake typeringen naar boven kwamen. De hele presentatie kwam zeer professioneel over en er werd maandag op kantoor nog veel over aagesproken. Kortom: een echte aanrader."

Hitachi Data Systems Europe: "Ondanks de bij aanvang sceptische houding bij sommige gasten, raakte men al snel erg enthousiast. Voor elke horoscoop werd ruim de tijd genomen en met zijn plezierige en professionele uitleg weet Willem Kunst de mensen echt te raken. Wij kunnen deze astroloog dan ook van harte aan bevelen."

Canisius- Wilhelmina Ziekenhuis: "Wij waren dik en dik tevreden..."

Josette Lenders: "Nog dagen na het feest belden mensen mij op om naar het adres van Willem te vragen. Hij had de mensen geraakt met zijn antwoorden. Ook vonden veel gasten deze act een originele bijdrage aan het feest."

Autobedrijf van Gooi: "Ons bedrijf bestaat voornamelijk uit mannelijk personeel. In eerste instantie werd er wat lacherig gereageerd maar na de persoonlijke horoscoopuitleg waren ze allemaal onder de indruk. Er werd nog lange tijd nagepraat over deze wonderlijke ervaring. De heer Kunst heeft het vermogen om ongeacht de persoon dichtbij te komen en persoonlijk te zijn."

 Sioo: mw. dr. ir. C.J.A.M.  Termeer

"Als afsluiting van een leergang hebben we Willem Kunst gevraagd een workshop te doen over astrologie. Ter voorbereiding had hij zowel een groepshoroscoop als individuele horoscopen gemaakt. Onder andere omdat Willem benadrukte dat het bij een horoscoop om mogelijkheden gaat ontstond een intens gesprek.  De horoscopen waren een trigger om weer eens op een andere manier met elkaar in gesprek te komen.."

PGGM: Frans de Ridder -Teammanager,

"Ik met mijn team gedurende twee dagen aandacht besteed aan thema`s als operationele excellentie, open communicatie en klantgerichtheid. Vanuit de doelstelling was het zinvol om aandacht te besteden aan de samenwerking binnen mijn team. In dit verband is  aan de hand van de astrologische profielen van de individuele teamleden, onder andere getoond hoe belangrijk het is om bij communicatie en samenwerking rekening te houden met de persoonlijkheid en het karakter van ‘de ander’. Terugkijkend op onze ‘heidagen’ beoordeel ik deze als bijzonder geslaagd. Jouw bijdrage aan het positieve resultaat was wezenlijk. Daarom wil ik je hierbij hartelijk danken voor je inzet, enthousiasme en professionaliteit."

Océ Nederlandse Verkoopmaatschappij B.V.:
Communicatiemanager -  J.C.H. van Dongen
Albracht groep bv. : President: Ton Sieraad
Locatie Montfoort, "The 1st Albracht Experience Day" 
Doelgroep: directie, management en personeel met beslissingsbevoegdheden van o.a.
ING Bank, KNP,  PTT, Calmax b.v. 
Quorum, Men & Meeting 
Thema 'de 21ste eeuw', Mariëlle Sijgers,
"We bevelen Willem van harte aan." 
Angela Wels manager
Hulpverlening Midden Gelderland 
Mylène Thomas  manager De afdeling Bedrijfsbureau werkt voor de totale sector VGZ/GGD.
Martine Smeets manager  HRM dag Nuon
Sioo: mw. dr. ir. C.J.A.M.  Termeer
"Als afsluiting van een leergang hebben we Willem Kunst gevraagd een workshop te
doen over astrologie. Ter voorbereiding had hij zowel een groepshoroscoop als individuele horoscopen gemaakt. Onder andere omdat Willem benadrukte dat het bij een horoscoop om mogelijkheden gaat ontstond een intens gesprek. De horoscopen waren een trigger om weer eens op een andere manier met elkaar in gesprek te komen."
Nuon, Nijmegen, PGGM, Hitachi, Radboud, Philips DAP, UPC, Ocean Diva enz.

Astro enetrtainment