Kinderhoroscoop

Zeer uitgebreide unieke kinderhoroscoop teksten van astroloog Willem Kunst!

Alleen verkrijgbaar via deze site! De unieke teksten van de basishouding van uw kind!
De kinderhoroscoop geeft een persoonlijke beschrijving van het kind. Er staan handige tips in over hoe u als ouder met bepaalde karaktereigenschappen van uw kind kunt omgaan. Moet u uw kind stimuleren op een bepaald gebied of kunt u het beter even wat tijd gunnen? Erg leerzaam en een absolute "eye-opener". De enige kinderhoroscoop die ook de basishouding van uw kind interpreteert.

Kinderhoroscopen worden op een andere manier beschreven  dan horoscopen voor volwassenen. De teksten zijn meer gericht op de ontwikkeling  en de ontplooiing van het karakter van uw kind. Hierbij krijgt u gratis het zonneteken van uw kind.

Ook leuk om te geven als kraamcadeautje! Kosten 32.95.-

Benodigdheden bij een Bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van 32,95.- gaat via een bankoverschrijving op naam van W. Kunst Iban: NL97 TRIO  0198 5167 46 Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd in een mooie pdf opmaak.

Aanvragen gaat via het Contact formulier. (klik op hier)

Reacties:

Bedankt Willem! Het ziet er mooi en overzichtelijk uit en is in fijne begrijpelijke taal geschreven.
Ik hoop dat ze/we er veel aan mogen hebben!

Vriendelijke groet,
Agnes.

Hallo Willem,

Super! Boven verwachting, echt heel erg blij mee!
En snel ook, wat een goeie service. Reuze bedankt.

Vriendelijke groet,
Sharon

Hallo Willem,  
 
Bedankt voor de horoscoop. Het was een hoop informatie. Die ik nog heel vaak ga nalezen. Maar wat me wel al een hoop inzicht heeft gegeven in me zoon. Ik herkende mijn kind er helemaal in. Veel leerpunten voor mij. Ook met de speciale noot heeft u het helemaal goed. Ralf is vanaf zijn geboorte tot vorig jaar door mij alleen opgevoed. Zijn biologische vader woont in het buitenland en ziet hij  heel weinig. Vorig jaar heeft hij wel een nieuwe stiefvader gekregen. Maar die moest om medische redenen gedeeltelijk in Duitsland blijven wonen voorlopig. Dus die is maar een deel van de week bij ons. Voornamelijk voed ik Ralf dus alleen op. Wat het grenzen aangeven betreft en je verantwoordelijkheid nemen aanleren ga ik zeker aan werken. Ik ben soms wel wat makkelijk. Ik bedoelde het goed. Maar ik begrijp nu dat dat alleen verwarrend werkt voor hem.
Super bedankt!!

Hallo Willem,

Heel fijn, zeker weer heel erg naar mijn zin.
Super bedankt!

Vriendelijke groet,
Sharon

Goeiemiddag Willem,

Van de week had ik de kinderhoroscoop ontvangen van mijn zoontje Mayson. Nu ben ik ook benieuwd naar de horoscoop van mijn andere zoon.

Hallo Willem,

Wat snel.  Dank je wel.
Ik heb de horoscoop gelezen. En vind hem geweldig. Ik ben er reuze blij mee.

Hartelijke groet,

Saskia

Mijnheer Kunst,

Ik heb de horoscoop ontvangen en ik vindt hem heel duidelijk
en mooi ik denk dat zijn ouders hier heel blij mee zullen zijn.

Hartelijke groeten,
Paula Spoor-Verkooij

Beste Willem,
Bij deze wil ik je laten weten dat je mijn horoscoop mooi verwoord hebt en goed en duidelijk beschreven is. Mijn complimenten.

Beste Willem,

Wegens het grote succes van de 2 voorgaande kinderhoroscopen, zou ik voor de volgende 2 spruiten gaarne ook een uitdraai willen ontvangen.

Vriendelijke groet,
Nico

Groet,
Igor

Beste Willem,
Inderdaad een eyeopener voor ons van onze zoon.
Ik zou je graag ook een kinderhoroscoop willen laten maken voor onze dochter.

Vriendelijke groet,
Kim