Kinderhoroscoop Vissen

19 februari - 20 maarVissen-1.gif

Kinderhoroscoop Vissen:
Het Vissen-kind is een kind met een gevoelige uitstraling. Het zal zeer gevoelig zijn voor de sfeer om hem heen en kan deze bij wijze van spreken helemaal in zich opzuigen. Het zal hoogstwaarschijnlijk feilloos aan kunnen voelen hoe het met een ander gesteld is. Het zal daardoor sterk op zijn omgeving kunnen reageren.

Waarschijnlijk houdt het Vissen-kind van theater en alles wat met illusie te maken heeft. Het zal niet verwonderlijk zijn als het van jongs af aan van toneelspelen en van tekenen houdt. Het is zacht van aard en heeft wat hulp nodig om ook zelf te laten zien wat het voelt. Door zijn sensitieve gedrag kan het al snel het gevoel hebben zich te moeten wegcijferen omdat anderen belangrijker zouden zijn dan hijzelf.

Op de een of andere manier vindt het Vissen-kind het lastig om direct vanuit zichzelf te reageren op de omgeving. Zijn ouders, kunnen hem hierin helpen door gebruik te maken van zijn krachtige verbeelding. Er huist een rijke fantasie in dit kind en wanneer men hem op dit niveau kan bereiken, heeft men de toegang tot datgene wat zich qua gevoelsleven in hem afspeelt.

Copyright © Willem Kunst

Wilt u zelf de unieke uitgebreide kinderhoroscoop bestellen voor slechs 28,50.- kijk dan hieronder hoe dat gaat.

Benodigdheden bij een Bestelling: naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De betaling van 28,50 gaat via een bankoverschrijving op naam van W. Kunst Iban: NL97 TRIO  0198 5167 46 Na betaling krijgt u uw uitgebreide horoscoop per email toegestuurd.

Aanvragen gaat via het Contact formulier. (klik op hier)

Reacties:

Mijnheer Kunst,

Ik heb de horoscoop ontvangen en ik vindt hem heel duidelijk
en mooi ik denk dat zijn ouders hier heel blij mee zullen zijn.

Hartelijke groeten,
Paula

Beste Willem,
Bij deze wil ik je laten weten dat je mijn horoscoop mooi verwoord hebt en goed en duidelijk beschreven is. Mijn complimenten.

Beste Willem,

Wegens het grote succes van de 2 voorgaande kinderhoroscopen, zou ik voor de volgende 2 spruiten gaarne ook een uitdraai willen ontvangen.

Vriendelijke groet,
Nico

Groet,
Igor

Beste Willem,
Inderdaad een eyeopener voor ons van onze zoon.
Ik zou je graag ook een kinderhoroscoop willen laten maken voor onze dochter.

Vriendelijke groet,
KimtVissen-1.gif

 

astro enetrtainment

Astrologie workschop 1, workshop 2, workshop 3, Relatiegeschenk, Astrologie feest, Referenties, Reacties, astrologie feesten

Astrologie workschops voor bedrijven en paticulieren:  

Astrologie voor feesten, bedrijfsfeesten, trainingen, workshops, dagje op de hei

Willem Kunst eventastroloog verzorgt workshops voor (lerende) organisaties en het bedrijfsleven. Hierna vindt u informatie over één van de mogelijkheden. Natuurlijk bestaat ook de optie om aan de hand van specifieke vragen, die leven binnen uw organisatie of bedrijf, een aanbod op maat te doen. Naargelang uw voorkeur zal de workshop worden uitgevoerd op uw bedrijf of op locatie.

Willem werk ook op bedrijfsfeesten met zijn astroact waarin hij in een korte tijd. Mensen op een hoog tempo een uitleg over hen karakter geeft dat eye openend werkt en vaak het gesprek van de avond wordt.

Eye openend.jpg